ברח לי השם... זה פרי מוזר כזה שצבעו ורוד לוהט והוא נראה קצת כמו ארטישוק מבחוץ. יש לו צבע משגע, אבל הוא לא ככ טעים (טעמתי רק פעם אחת והוא היה קצת אנמי.. כמו קיווי חלש כזה). הוא גם עולה בערך 5000 שח ליחידה. 🙂
חלילה וחס. איני מעבד, כי אם יחידת זיכרון מרכזית, שמנה ועסיסית. ולשאלתך, אני לא מעבד את התמונות, מה שאני כן עושה זה חיתוך פריימים לחלק מהן, אבל לא מעבר לכך.
שפע תודות על המידע המחכים, טוב לדעת שלא מדובר באיזו הכלאה גנטית מזעזעת, אלא בפרי עם היסטוריה עשירה (אם כי אכן לא משהו בחזית הטעם). ובלי שום קשר, טוב לראות אותך לראשונה בקרב המגיבים בבלוג'שלי. ברוכה הבאה 🙂
מה זה הוורוד הזה?!
ברח לי השם... זה פרי מוזר כזה שצבעו ורוד לוהט והוא נראה קצת כמו ארטישוק מבחוץ. יש לו צבע משגע, אבל הוא לא ככ טעים (טעמתי רק פעם אחת והוא היה קצת אנמי.. כמו קיווי חלש כזה). הוא גם עולה בערך 5000 שח ליחידה. 🙂
יופי של תמונה.
אכן פרי מוזר... והוא גרסה סגולה ופחות טעימה לפרי קצת יותר מוזר בצבע אפור אנמי עם גרעינים שחורים שהוא גם כן יקר להפליא.
כן. תמונה יפה.
איך פחדתי כשקיבלתי את העדכון שהולך להיות פה מחזה מזעזע של ארוחת ערב, אחרי.
[זה רק אני, וההומור הממש-חולני שלי, לא להתרגש.]
קיפודיתוש, אם את ממש רוצה, אפשר לארגן משהו 🙂
ותודה על הקומפלימנט
אמור נא לי, אם תואיל. אתה מעבד?
[לא חלילה לעלוב, כך או כך הן נפלאות! רק ללמוד מה עושה המקצוען]
חלילה וחס. איני מעבד, כי אם יחידת זיכרון מרכזית, שמנה ועסיסית.
ולשאלתך, אני לא מעבד את התמונות, מה שאני כן עושה זה חיתוך פריימים לחלק מהן, אבל לא מעבר לכך.
ברכות על ראשך!
ליב לונג אנד פרוספר (עזרן)
שמחת את לבי הקט.
(לא שהיה לי ספק לרגע!)
אפשר לשאול מה אכלת לארוחת ערב? מה זה הפרי החיזרי הזה צביץ?
זהו כמובן הקוקון של מלכת הבאגרים. הולך מצוין עם רוטב בשמל.
(דש לאורסון)
למה אף אחד לא שואל מה זה הקציצות מאחורה?
במקרה ולא ידעת, אלו הן קציצות הפראסה המפורסמות של אמא שלי. טעים בצורה פושעת.
דרגונפרוט? (הורוד). נפוץ במזרח הרחוק, פחות טעים מקיוי אבל יותר יפה ממנו. פרי הדרקון.
שפע תודות על המידע המחכים, טוב לדעת שלא מדובר באיזו הכלאה גנטית מזעזעת, אלא בפרי עם היסטוריה עשירה (אם כי אכן לא משהו בחזית הטעם).
ובלי שום קשר, טוב לראות אותך לראשונה בקרב המגיבים בבלוג'שלי. ברוכה הבאה 🙂
חן חן.
ומסכימה איתך בגזרת הטעם. יותר יפה מטעים.
פרי יפה. אין מצב שאני אי פעם אגע בו אבל הוא יפה(:
למה לא תגעי?
וואו מה זה הפרי המוזר הזה
טעים כמו שזה נראה?
צבע יותר מפתה משל פסיפלורה
אתה הכנת את הקציצות?
יותר נראה מאשר טעים 🙂
את הקציצות חיממתי במיקרו במו ידיה של זוגתי והכנתי במו ידיה של אימי (היה קשה להפעיל אותן, אבל לכולנו שלום)
הו! ציירתי את הפרי הזה היום =)
יאא.