ארוחת ערב

15 באוקטובר 2003

20 comments on “ארוחת ערב”

    1. ברח לי השם... זה פרי מוזר כזה שצבעו ורוד לוהט והוא נראה קצת כמו ארטישוק מבחוץ. יש לו צבע משגע, אבל הוא לא ככ טעים (טעמתי רק פעם אחת והוא היה קצת אנמי.. כמו קיווי חלש כזה). הוא גם עולה בערך 5000 שח ליחידה. 🙂

      יופי של תמונה.

      1. אכן פרי מוזר... והוא גרסה סגולה ופחות טעימה לפרי קצת יותר מוזר בצבע אפור אנמי עם גרעינים שחורים שהוא גם כן יקר להפליא.

  1. כן. תמונה יפה.
    איך פחדתי כשקיבלתי את העדכון שהולך להיות פה מחזה מזעזע של ארוחת ערב, אחרי.

    [זה רק אני, וההומור הממש-חולני שלי, לא להתרגש.]

        1. חלילה וחס. איני מעבד, כי אם יחידת זיכרון מרכזית, שמנה ועסיסית.
          ולשאלתך, אני לא מעבד את התמונות, מה שאני כן עושה זה חיתוך פריימים לחלק מהן, אבל לא מעבר לכך.

  2. דרגונפרוט? (הורוד). נפוץ במזרח הרחוק, פחות טעים מקיוי אבל יותר יפה ממנו. פרי הדרקון.

    1. שפע תודות על המידע המחכים, טוב לדעת שלא מדובר באיזו הכלאה גנטית מזעזעת, אלא בפרי עם היסטוריה עשירה (אם כי אכן לא משהו בחזית הטעם).
      ובלי שום קשר, טוב לראות אותך לראשונה בקרב המגיבים בבלוג'שלי. ברוכה הבאה 🙂

  3. וואו מה זה הפרי המוזר הזה
    טעים כמו שזה נראה?
    צבע יותר מפתה משל פסיפלורה

    אתה הכנת את הקציצות?

    1. יותר נראה מאשר טעים 🙂
      את הקציצות חיממתי במיקרו במו ידיה של זוגתי והכנתי במו ידיה של אימי (היה קשה להפעיל אותן, אבל לכולנו שלום)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.