היה שווה לחכות?

18 ביולי 2003

ברכות ושלומות. היום כבכל יום שלישי ושישי בחודש האחרון, ביליתי לי בבסטתי המפוארת במדרחוב נחלת-בנימין. אין מה לומר, בתור מיזם מסחרי זה עדיין לא מדהים. תמיד דוחפים את האומנים החדשים מדרחוב למקומות נידחים, ואני לא שונה מהעדר. אותי דחפו אי שם ברחוב רמב"ם במקום שבו אנשים מדי פעם הולכים בשביל לראות תמונות ולאו דווקא בשביל לקנות אותן (שזה די מבאס לפעמים). אבל מכל בחינה אחרת, מדובר בתענוג אדיר (אם כי בחוויה סוחטת). אני טבעוני, ככה שלא ממש יצא לי אף פעם ללכת לדוג, אבל החוויה בטח לא שונה במיוחד מחווית הישיבה על ספסל במדרחוב הכוללת בהייה בעוברים ושבות, שיחה נמרצת עם שכניי הקבועים לספסל (כבר קבענו שאנחנו בסה"כ מתרגלים איך זה להיות פנסיונרים), וכמו כל דייג, פעם בכמה זמן מגיע איזה דג נפלא. היום דגתי את סבסטיאן.

 

סבסטיאן הוא איש צעיר, שכבר למעלה מארבע שנים חוצה את הפלנטה על אופניים. כמובן שמייד פצחנו בשיחה נמרצת. האיש עשה על האופניים הנוכחיות למעלה מ-45,000 ק"מ. הוא הגיע לישראל אחרי שעבר את כל אפריקה, מדרומה ועד צפונה (שזה קצת יותר ממה שאני עושה עם האופניים שלי ביומיום) ואין מה להגיד... פשוט יש עליו.


והנה תמונה מחדר השירותים שמציל את שלפוחיתי על דרך קבע במדרחוב (ותודה לדודי)  

ואני רוצה להפנות שאלה לקוראים... האם אתם אוהבים חיות? או ליתר תמונות של חיות מתוקות? קבלו את פאנטה... המלכה של המדרחוב.    

זהו לעת עתה. אני הולך להכין חצילים על האש וטחינה, ונראה, אולי עוד יתווסף משהו אח"כ. שיהיה לכולם שבת שלום.

9 comments on “היה שווה לחכות?”

  1. זה משונה, אבל כל כמה זמן פוגשים טיפוס טייל כזה בתא, במיוחד בקיץ כמובן, לא מזמן פגשתי אחד , מסלובקיה או משהו כזה, הם לא תמיד נחמדים אבל תמיד נורא מעניינים.

    1. הוא היה מאוד נחמד, איש שיחה מרתק ומצחיק ועם גישה מעניינת לחיים. פשוט עמדתי לידו הסתכלתי על הראש שלו, ורק ניסיתי לשער מה העיניים האלה ראו.

    1. קולים את שני החצילים על הגז עד שהקליפה החיצונית נשרפת והחציל מרגיש מוכן.
      עושים מעשה דומה בפלפל אדום אחד.
      שמים את הכל בתוך שקית ניילון לכעשר דקות כדי שיהיה קל לקלף אותם.
      אחכ מורידים את הקליפה השרופה
      מועכים את החציל עם הידיים או עם כף עץ (רק לא עם משהו מתכתי כי זה הורס את הטעם)
      כותשים פנימה 2 שיני שום נחמדות
      קצת שמן זית
      מלח, פלפל (רצוי תערובת פלפלים) ומה שבא
      משליכים פנימה פרוסות דקות של הפלפל הקלוי, מערבבים טוב והנה זה מוכן

      וזה פשוט הולך מדהים עם טחינה בצד (יאמי)

  2. פאנטה מהממת!!! (לא רואים את השם שלך על התמונה שלה)

    45000 זה המון!!! תמסור לו את הערצתי(:

    אוהבת להיות פה, שוב. ואתה חביבי מכור קשה.

    1. מכור? אני? מה פתאום... אני יכול להפסיק בכל רגע שאני רוצה.
      אני פשוט עושה את זה מתוך דאגה לקוראי הבלוג 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.